martes, 25 de enero de 2011

Escola Pia - Catalunya

Nova victoria contundent a la pista exterior de l´escola, aquest cop contra el Catalunya, un equip que no va posar gaires dificultats a excepció del ensurt del empat a 1 al minut 7 de partit.
A partir d´aquest moment, però, els nostres jugadors van ser els amos i senyors del partit i van acabar foradant la porteria rival en tretze ocasions.
Aquest es el resum dels gols del partit amb golejador, minut de joc i jugada gentilesa del nostre delegat:
1-0 1ª 2'27'' Jugada d'en Roger amb passada cap al Sergi i gol
1-1 1ª 7'17'' Treu el porter i amb dos tocs gol
2-1 1ª 8'13'' En Sergi amb el porter fora de porteria fa un gol fàcil
3-1 1ª 9'31'' Agafa la pilota en Sergi a la nostra àrea i creua tot el camp per fer el gol amb un xut creuat
4-1 2ª 0'39'' Un xut fort que queda a la ratlla de porteria i en Jordi l'empeny al fons de la xarxa
5-1 2ª 6'12'' Xavi fa una centrada i en Jordi fa la rematada a porta
6-1 2ª 10'14'' L'Albert regateja un contrari i fa gol
7-1 3ª 1'06'' En Sergi dins l'àrea fa un xut que el porter no pot fer res
7-2 3ª 2'10'' Treu el seu porter i ens fan el segon
8-2 3ª 5'11'' El Roger fa una jugada, la passa al Sergi que front al porter fa gol
9-2 3ª 7'18'' El Sergi fa la jugada i ara es el Roger qui fa el gol
10-2 3ª 8'22'' Arriba una pilota fóra l'àrea i el Marc amb un xut fort i col·locat fa el gol
11-2 4ª 2'48'' Mitja volta d'en Pol dins l'àrea i gol
12-2 4ª 3'52'' Gol d'en Jordi de penal
13-2 4ª 5'22'' Passe d'en Jordi i gol d'en Pol