miércoles, 15 de diciembre de 2010

Escola Pia B - Escola Pia C ( 7-0 )

Dimarts es va jugar al pabelló de l´escola el partit ajornat per la pluja de la jornada 4.
Aquest cop els nostres jugadors van tornar a recuperar la seva dinamica golejadora després de la derrota davant el club. Un contundent 7 a 0 final posa en evidencia la diferencia entre dos equips desigualats per l´edat.
El mister va plantejar un partit amb dos equips molt diferents per afrontar els 4 quarts. Primer va fer jugar un cinc inicial molt defensiu, que va repetir al tercer quart, i el segon i últim quart va treure un equip molt ofensiu. Prova d´això es que en el primer i tercer quart tan sols varem aconseguir 1 dels set gols del partit i el joc va ser poc vistós sense gaires jugades trenades en atac.
En el segon i últim quart amb jugadors com Albert, Roger, Sergi etc.. es va notar el caracter ofensiu del equip i es van veure les millors jugades en atac.
Al final un contundent 7 a 0 amb els següents golejadors: